Fitnessmom

Nya posters i vardagsrummet!

I samarbete med Posterstore

 

Hej på er fina!

Nu har jag ändrat om i vardagsrummet IGEN. Jag får alltid en feeling att fixa hemma inför varje säsong. Så nu har jag tagit bort det rosa och lagt in mer mörka inslag. Bytt endel posters då jag älskar djurtema och det är ju så inne nu också! Jag beställer alla mina posters från Posterstore då de har så många fina motiv och ramarna är i väldigt bra kvalité om jag jämför från andra hemsidor jag handlat ifrån tidigare. Så om ni vill ha vackra posters till ert hem borde ni verkligen kika in deras hemsida 😍

Det är bara så svårt att välja posters, mitt tips är att gå efter ett tema, i mitt fall djur/natur eller Posters med mindfulness. 🌸

Jag kommer säkert fylla på med lite fler tavlor i mindre storlek i samma tema, kanske vågar in någon färg, kanske mörkgrön eller blå. Får se vad jag känner för, det är sju så smidigt att bara byta posters när man känner för det utan att spendera mycket pengar. Jag har dessutom en rabattkod till er om ni är sugen på nya posters 😍

Koden är Fitnessmom30 som ger er 30% rabatt på alla posters förutom Selection på Posterstore.se. ❤️ Koden är giltig till 20 augusti till klockan 00.00 💋

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.