New workout and motivation – Fitnessmom
fitnessmom

Fitnessmom

New workout and motivation

I samarbete med Womensbest

 

Hej på er fina!

Nu börjar sommaren ta sitt slut, inte gjort alls mycket denna sommaren då Lennox haft gips i 2 veckor och vädret har varit upp och ner. Men jag ser fram emit rutiner i alla fall 🙂 Jag har nyligen börjat på Crossfit, det är så roligt och första gången jag tränat så hårt och ändå känner att jag inte fick ont efteråt. Jag har ju undvikit att göra knäböj för att jag lätt får ont i knät eller någon annanstans, men på crossfiten gick det hur bra som helst att köra med stång! Så roligt att utmana sig själv 🙂

Det är många som ofta undrar vad jag äter och tar för tillskott och i dagsläget tar jag som vanligt aminosyror från Womensbest och blandar det med en skopa kreatin som ökar din prestation och energi! Sen brukar jag ta en proteinshake efter passet, om du äter direkt efteråt och äter proteinrikt behöver du inte proteinshake, men äter du inte direkt efteråt eller äter vegetariskt som inte alltid är så proteinrikt så är en proteinshake att rekommendera 🙂 Favoriten just nu är Strawberry banana milkshake och passar dessutom perfekt till min gröt! 🙂 HÄR hittar ni den om ni är sugna 😀

Och HUR snygga är inte detta träningsset?? Älskar alla set från Womensbestwear! För att kika på alla deras träningskläder kan ni bara klicka på bilden så kommer ni direkt till hemsidan <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
fitnessmom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.