Fitnessmom

Healthy week

I samarbete med Womensbest.com

 

 

Hej fina!

Hemkommen från Öland igår, har haft en superrolig helg med vänner i Borgholm så nu har jag ny energi för veckan och semestern som börjar för familjen nästa vecka!

Trots det är semestertider så försöker jag ha kvar mina nyttiga rutiner och idag la jag extra mycket fokus kring kosten efter endel onyttigheter senaste tiden då vi haft endel kalas osv. 🌸

Väldigt många undrar vad jag äter och jag är väl ganska enformig där, jag äter ganska lik mat med inte så stor variation. Så havregrynsgröt eller smoothie är min frukost 99% av gångerna. Jag använder alltid proteinpulver från womensbest i min gröt eller smoothies. Dels för att få i sötma men också för att få i mig protein på morgonen. Jag har slutat äta vanlig kvarg baserad på mjölk så jag använder nu oatly vaniljyoghurt och den har inte så mycket protein. Då är det toppen att lägga till proteinpulver som dels gör smoothien söt men också proteinrik 😊

Även kört med deras aminosyror till träningen och de smakar verkligen supergott! Jag har också för första gången börjat testa kreatin som ni kan läsa mer om HÄR.

Det hjälper musklerna att återhämta sig, ge mer energi till träningen och du orkar helt enkelt mer. Kreatin får du genom maten men det är inte alltid det är tillräckligt, och om du dricker, eller tar  i tablettform, så ger du dina muskler en extra boost för ditt träningspass. Pulvret womensbest har smakar inget så jag blandar det med mina aminosyror 😊

Idag blir det gymmet, ska bli skönt att gå dit och svettas lite! I nästa inlägg tänkte jag skriva hur jag vände min träning till något roligt igen! ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.