Fitnessmom

My supplement

Hej på er!

Hemkommen från vår resa från Cypern, kommer att göra ett blogginlägg om vår resa snart och vad jag tycker är viktigt att tänka på!

Mina batterier är laddade, så mycket som det går med 2 barn i alla fall 😀 OCH frisk, har varit sjuk jätte mycket senaste tiden så har aldrig haft chansen att komma tillbaka till träningen. Så jag hoppas det berodde på pollen eller något. Men nu ska jag tillbaka till gymmet igen och hoppas jag håller mig frisk!

Jag började ju för ett tag sedan med kosttillskott från Womensbest. Och jag har hunnit testa det mesta, inte alla smaker än men alla smaker jag testat i proteinpulvret har smakat superbra! Alla bars är superduper goda men både min och Danny favoritbar är deras coconut crunch, den är bara så god 😀 Ni hittar den HÄR och alla andra smaker de säljer.

En annan produkt jag använder under alla mina pass är deras aminosyror. Änsålänge har jag bara smakat vattenmelon och den är supergod, men tänkte klicka hem en annan smak och för att variera. Aminosyror är protein och hjälper dina muskler att återhämta sig fortare, det är gott att dricka under träning och du får mer energi till musklerna. HÄR hittar ni deras aminosyror <3

Kosttillskott ersätter inte din vanliga kost utan är som det låter, ett tillskott utöver din vanliga kost. Vill du smidigt få i dig protein efter träning som är viktigt för din återhämtning, eller har svårt att få i dig tillräckligt med protein är proteinpulver osv ett superbra tillskott till din kost 🙂

 

 

Fina bilder tagna av Linda Himsel 🙂 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Hej Malin! Tack för en inspirerande blogg! Älskar att gå in här och läsa 🤗
  Jag ska om några veckor ta ut mina implantat. Tänkte bara fråga dig hur du har upplevt det nu efteråt? Har det varit jobbigt psykiskt med förändringen på hur de ser ut?
  Har haft mina i 8 år, fått korrigera pga kapsel en gång och det känns som att jag har kapsel igen nu + att det mest känns obehagligt att ha dom + alla risker och vill inte behöva hålla på att operera mig flera gånger till. Därför vill jag plocka ut dom, jag är orolig över hur de kommer att se ut men försöker övertyga mig om att jag kommer vara lättad över att bara ha mina egna bröst oavsett hur tomt det kommer att bli.
  Hur har återhämtningen varit för dig? När kan man börja träna/röra på sig igen ungefär?
  Tänker att man iallafall borde ha lite mindre ont än när man satte in dom?

  Tacksam för svar!
  Med vänliga hälsningar Camilla

  1. SNilsson

   Hej Camilla,

   Jag gjorde min operation igår ”en bloc” jag är så rädd själv för hur det kommer att bli.. Hur blev dina egna efter operationen? Jag upplever att det gör väldigt ont och det är iofs bara ett dygn snart som gått.