Sportswear – Fitnessmom
fitnessmom

Fitnessmom

Sportswear

Sommaren är verkligen här snart! Försöker njuta ordentligt.

Idag är en sån dag där jag har massa energi, vilket är väldigt ovanligt för mig, just trötthet är något jag kämpat med dagligen i flera år nu. Sen fick jag mens idag med och då brukar jag verkligen må pyton med alla hormoner. Men inte idag. Kanske är det järntillskotten jag börjat ta? Får hoppas det bara kommer bli bättre iaf.

Idag väntade jag på ett efterlängtat paket från Womensbestwear. Jag har nyligen börjat samarbeta med Womensbest och de har nu lanserat deras nya kollektion som heter Move & Power seamless collection 😍 De satt så bra så kan varmt rekommendera dom. De kommer att lanseras 7 Maj så håll utkik på @womensbestwear. De har även en stor Giveaway just nu så gå in och delta på deras instagram @womensbestwear ❤️

 

Om ni vill jag kan jag göra ett inlägg om deras kosttillskott, nu har jag hunnit testa massa olika och jag är så nöjd! 😍 Men nu tänkte jag visa en outfit från deras kommande kollektion, älskar färgen, så jag och passar perfekt nu i sommar! 🌸 Har storlek S i allt och de är väldigt stretchiga.

 

 

Danny fick agera fotograf idag, blev nöjd med bilderna! Försöker att fota mer ute hädanefter! 🌸

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
fitnessmom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.