Fitnessmom

UPDATE

Måndag och ny vecka!

 

Förra veckan fixade jag en massa hemma, byggde en öppen garderob i hans rum, skulle bara rensa men slutade med att jag la till belysning, tog bort dörrarna och satte i vår walk-in closet och la till lådor osv. Sen igår möblerade jag hela övervåningen och försöker efter ett år sälja av våra gamla möbler så vi kan fixa det uppe.

Sen har jag äntligen valt kakel eller rättare sagt klinker till köket, väggplattan ska bort och nu väntar vi bara på tid till en kakelsättare. Även handtagen till köket kommer idag. Vi ska även få hem en ny svart fläkt, så det kommer bli så snyggt när köket är klart 😍

 

Angående träningen så gick det sådär förra veckan, mitt mål är 3 pass i veckan men fick till två, hade PMS och då blir jag nästan deprimerad, vet träning gör en bra men det är inte lätt att ha lust till mycket när man mår så. Sen har något hänt med mitt högre bröst. Hela bröstmuskeln har svullnat upp, är ömt och hela bröstet ser deformerat ut. Kanske är en överbelastning, Burit tungt och tränat hårt. Så får återigen ta det försiktigt med träningen. Är så jobbigt att vara begränsad. Men har inte mycket val. Jag hoppas bröstet blir normalt snart, orkar inte med alla undersökningar angående brösten och oron, Men hela bröstet är mycket större och stenhårt på ovansidan, sen hänger lös hud under. Ser helt galet ut.

 

Men idag ska jag träna ben och rumpa i alla fall, har dock jättemycket att göra idag så får se om jag hinner och orkar. Och missa inte min rabattkod som ger hela 50% rabatt på alla mina program, koden är GETFIT 🙂 Ni hittar min hemsida HÄR. Har program som passar alla, oavsett om du vill träna hemma, på gym, är gravid eller nybliven mamma. Har två kostprogram, ett med kött, fisk, fågel samt vegetariska rätter och ett som är 100% veganskt. Du kan följa mina program oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, gå upp i vikt eller behålla vikten. Hela familjen han äta recepten och det är inte någon torr dietmat på endast kyckling och ris som det ofta är, utan god varierad mat som ger dig den näring du behöver.

 

Bjuder på två bilder <3

 

 

Här ser ni även Vincents garderob. Önskar jag tog en förebild för det var så stökigt! Han har en EOS lampa idag som inte ger någon belysning i princip så det var så mörkt i hans rum, så denna belysningen var perfekt att lägga till. Sen hade han leksaker hela vägen upp, nätlådor och allt var en röra. Ska beställa lådor till garderoben jämte också samt belysning för Lennox kläder 🙂

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Varför ställer du frågor på instastories? Hinner ju inte läsa! Kan du kopiera dem och svaren hit kanske? /Big fan<3

 2. Elin

  Hej Malin, Jag hittade dig i samband med att jag började google på andra tjejer som gjort explant och jag vill bara börja med att säga TACK för att du har delat med dig av din explant. Det finns extremt lite information om detta. Jag själv går i tankarna att göra en explant, har bokat tid senare i vår, men mina känslor svänger hela tiden avseende om jag ska göra det eller inte. Har inga uppenbara symptom på BII, däremot en massa siffusa symptom som kom efter att jag satte in implantaten men det kan ju vara ett sammanträffande, Svårt att veta. Och så har jag fått kapselkontraktur på ena bröstet som kommer och går lite. Inget farligt och inga tecken på att implantatet läcker. Så frågan är nu om jag ska ta ut dem eller inte. Hade du tankar på att ta ut dem även om du inte hade fått komplikationer? Hur har du känt nu efteråt rent känslomässigt kring utseendet på dem? Det är jag mest rädd för att jag kommer få komplex för hur jag egentligen ser ut så att säga nu när man sett ”perfekt” ut i så många år. Man så klart hoppas jag på att man kommer tycka att man är superfin naturligt, men det är alltid svårt att veta hur man reagerar känslomässigt.

  1. fitnessmom

   Hej! Tack, jag är glad jag kan dela med mig av mina erfarenheter. Jag har tänkt på att ta ut dom i flera år, sen nu när kroppen reagerar mot implantaten fanns det inga tvivel att göra det. Det var v väl det som fick mig att ta steget. Oavsett att symptomen är kvar och jag inte mår bättre är jag glad de är ute, det är inte bra för kroppen att ha dessa implantat i kroppen så nu har jag gett min kropp förutsättningar att bli frisk <3