Fitnessmom

3 weeks post surgery

Hej på er! Idag är en sånär fixardag hemma och få saker gjorda som man lätt kan skjuta lite på (som att ta bort de sista julpyntet🙈).

 

Tänkte i alla fall göra en liten uppdatering kring min operation och hur brösten ser ut idag. Jag delade med mig utav hur de såg ut efter operationen och nån vecka efter och de ser inte i närheten ut sådär idag. Jag hade väldigt mycket vätska efter operationen, brösten var nästan lika stora som med mina implantat men väldigt mjuka. Nu har nästan all vätska försvunnet, är endel kvar i högra bröstet och trots de inte är så som jag önskade så är jag lättad över att jag inte bryr mig hur de än ser ut. Jag trodde jag skulle ta det hårdare men det gör jag inte. Utan jag är bara så glad att jag har mina naturliga bröst idag och inget gift som går ut i kroppen.

Idag har jag något som kallas DB (dubbelbröst), det är en skuggning som ser ut som ett extra bröstveck, säkert för jag sänkt mina riktiga bröstveck. Sen är de väldigt skrynkliga och de lilla som finns hänger. Man ser inte det på bilden men jag har mycket bristningar på ovansidan bröstvårtan och om jag står normalt är de skrynkliga. Bröstvårtorna går endel inåt pga lös hud och i kläder är jag helt platt. Ser inte skillnad på vad som är rygg eller inte i princip. Det är väl det som jag tycker är jobbigast, att inte ha några bröst överhuvudtaget, bara hud och att jag ”måste” ha massa vaddering för att se kvinnligare ut. Men det är något jag får jobba på. Att man inte måste ha bröst för att vara kvinnlig, men det är svårt när man levt med bröst i 8 år och sen är man helt platt igen. Är i alla fall glad det finns pushup-bhar, eller push-up är fel ord i mitt fall, jag har inget att pusha upp 😛 Men vadderingen är vad jag kommer använda mig utav.

Jag kommer att ta en bättre efterbild och lägga upp ett kollage hur de ändrats när vätskan är helt borta 🙂

 

Sen får jag endel frågor om vad Danny tycker om mina bröst och hur han har reagerat. Egentligen tycker jag inte att det är något man borde undra om då det är en självklarheten för mig att den man älskar stöttar en i en sånär situation. Om Danny hade varit negativ till min operation och inte brytt sig om min hälsa hade han inte varit min man idag 😛 Han vill jag ska vara frisk, han saknar den gamla Malin. Jag har legat på botten länge och hade kunnat sjunka ännu lägre om jag inte opererade mig. Han tycker mina bröst är fina oavsett och han förväntar sig inte alls att jag ska se ”perfekt” ut och ha stora fylliga bröst, utan han älskar mig hur jag än ser ut och sålänge jag mår bra så är det de viktigaste. Har tyvärr läst om så många där mannen hotat med att skilja sig om de tar ut implantaten, som dessutom gjort de jättesjuka, de männen, eller jag kan inte ens kalla dom män, de är bara att kasta. Så fort du kan! Vi är värda mer än så och det finns bättre män där ute som inte är tillsammans med dig för dina bröst eller hur du ser ut <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. BM

  Hur hamnar bröstvårtorna och vecken efter att ha tagit ut implantaten? Blir det som det blir eller justeras det? Har du tappat mycket känsel? det är känseln jag oroar mig för mest då jag har tankar på att byta från mina 430uhp till större.

  1. fitnessmom

   Hej! Jag har just nu som en skuggning där mitt riktiga bröstveck låg, vi sänkte vecken när vi la in implantaten. Bröstvårtorna är centrerade men just nu ganska insjunkna pga all lös hud.
   Jag har änsålänge ingen känseln under armhålorna men själva brösten har jag känsel på 🙂