Min Challenge – Fitnessmom
fitnessmom

Fitnessmom

Min Challenge

Hej fina!

Jag startade ju en 28 dagars challenge på min instagram för en vecka sedan. Den går ut på att man ska sätta upp 1-4 olika mål. Små mål som man vet man kan uppnå under denna tiden. Kände det var en välbehövlig grej för mig och säkert för många av er som följer mig då man gärna unnar sig lite extra runt jul och nyår. Jag har dock unnat mig nästan dagligen och haft en dålig kost av och till hela förra året för att vara ärlig. Den senaste veckan är den första veckan på väldigt länge jag ätit såhär bra och inte frossat i allt från choklad, bakelser, chips, snabbmat. Alla kan falla tillbaka till dåliga vanor, trots om jag haft en bra kost i flera år så är det så lätt att falla i sockerträsket när man väl börjar.

Mina mål är att äta nyttigare, undvika socker så gott jag kan och dricka mer vatten. Jag har förvånat mig själv och faktiskt fixat detta änsålänge. Förutom ett litet snesteg där jag åt resten av nutellan som var kvar från nyår 😀

Jag har tappat 2 kilo på en vecka, mest vätska så ni vet för jag var väldigt vätskefylld efter en dålig kost som jag haft under en längre tid. Men det är ändå galet hur mycket kroppen påverkas av dålig kost och framförallt måendet! Jag är mycket gladare och har mindre ångest nu när jag äter bra. Nu är det bara implantaten som måste bort så hoppas jag på en bra hälsa där jag inte kommer känna mig som 90 år längre. På tisdag är det dags för operation och jag fick tid vid 1. Så jag och Danny åker till Hässleholm tillsammans.

Jag gjorde ett litet program för denna utmaningen, för jag vet att många vill veta vad jag äter, hur jag gör för att komma tillbaka och tappa vätska, tappa extra vikt osv. Så jag gjorde ett program med recept och inköpslista samt info om challengen och lite kort info om hur man kan lägga upp träningen. Ni kan börja eran challenge när ni vill, kanske med en kompis. Att ha ett program att följa gällande vad man ska äta gör det lättare och blir mer strukturerat.

Om ni vill läsa om det programmet så kan ni klicka HÄR så kan ni läsa mer om det. Kostar endast 223kr (25 usd) och ni kommer alltid ha tillgång till programmet.

 

Det jag har ätit under första veckan är främst gröt och kvargröra, linssoppa, tacosallad och böngryta. Tänkte göra proteinbollar i helgen och kan unna mig en god fruktsallad imorgon. Alla de recepten och fler finns i programmet samt recept med kött 🙂

 

 

 

Är en vecka emellan bilderna. Var så svullen när jag började! Ser fram emot att se resultaten efter ytterligare 3 veckor. Den största skillnaden kommer vara brösten, sen svullnar jag säkert lite av medicinerna men det hinner jag nog tappa tills challengen är slut 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
fitnessmom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Dajana

  Hej Malin!

  Jag har skickat dig ett meddelande på Snapchat men eftersom vi inte är vänner där så kom det nog inte fram. Hör av dig eller Ada mig på Snapchat då dina bilder har används för att supporta en bantningsmetod som du har väl inte något att göra med.

 2. Camilla

  Hej Malin! Hoppas att allt gått bra med din operation och att du kommer må mycket bättre nu. Jag funderar också på att ta ut mina implantat (har också Allergan) och det hade varit väldigt intressant att få läsa om alla dina upplevda symtom, hur det känns efteråt. Vet du om de rekommenderar att man ska ta bort implantaten om man har av det märket? Det skulle vara en lättnad att ta bort dom (har gjort en korr pga kapsel och sen känns de bara obekväma att ha där mm.) men samtidigt tror jag att jag skulle få jobba mycket med det mentala gällande att brösten kommer se så annorlunda ut.
  Ha det så bra och hoppas att du känner dig helt återställd snart! ☺️

  1. fitnessmom
   fitnessmom

   Hej! Jag kommer skriva ett inlägg nu om min operation. Men det står att man inte råds att ta ut dom om man har allergan och inga problem. Men man kan vara extra uppmärksam på kapselbildning då just allergan haft extra mkt problem med att kroppen skapar dubbla kapslar. Det hände mig plus så fick jag en inflammation. Hoppas du inte har några bekymmer i övrigt, isf tycker jag inte du ska gå och vara orolig 🙂

 3. Emilia

  Hej Malin! Skrev till dig på snapchat att jag såg ett företag som snott din bild utifall att du vill se. Skickade screenshot