Fitnessmom

Julpynt

Börjar detta inlägg om att klaga på vädret, regnigt och blåsigt 😅 Men det hör ju vintern till. Glöm inte ta D-vitamin tillskott på vintern, det kommer göra så ni mår mycket bättre 💋

Idag har jag mest pysslat hemma, jobbat och bockat av endel saker jag glömt, skjutit på. Så det känns skönt. Imorgon är planen att träna, filma och fota sen på torsdag ska vi gå på en autismutbildning, tror den kommer vara väldigt givande, att få en ännu tydligare inblick hur det är för personer med autism och vad man ska tänka på. Men gud så Lennox har börjat utvecklas, vi sätter nya mål hela tiden med habiliteringen och förskolan och han uppnår de så fort, En sån liten grej som att han idag tog av sig sina skor själv och ställde dom på sin plats gjorde hela mitt mammahjärta så glad! Innan har han inte satt tillbaka kläder eller skor på sin plats men från en dag till en annan gör han det. Så duktig han är ❤️

Sen har vi julen framför oss, alltid älskat julen och den är ju så mycket mysigare med småbarn, som skiner upp för minsta lilla! Vi gjorde en adventskalender för första gången och det sista Vincent säger innan han ska sova är att han ska få ett paket när han vaknar, och det första han tänker på när han vaknar haha. Men vad svårt det var att hitta 24 små paket x 2. Har fortfarande inte köpt för de resterande 11 dagarna 😅

 

Blev SÅ nöjd med granen i år! Många frågar var dekorationerna är ifrån och de kommer från olika ställen. Det som jag köpte i år var de stora glittriga blommorna från blomsterlandet, de stora fjädrarna från dollarstore (äntligen öppnat i Växjö), även de stora silvriga kulorna är därifrån och de silvriga/svarta kvistarna med bollar, vita snöbollarna är från City gross och sen två svanar från Åhlens. 

 

Nötknäpparen är också från Dollarstore

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Barbara

    Läste att du ännu inte har hittat 11 paket till Vincent och Lennox jag köpte från forsksrfabriken där man får 12 eller 24 experiment påsar. Och det kan vara allt från att baka pepparkakor till att blanda olika ämnen. Min son som är 8 år uppskattar det och min lilla på snart 2 tycker det är spännande, Hon förstår inte så mycket men hon försöker hjälpa till ändå. Ett litet tips bara 😊