FÖRSTA ADVENT – Fitnessmom
fitnessmom

Fitnessmom

FÖRSTA ADVENT

Hej på er!

Var ett tag sen nu. Tänkt många gånger att jag ska skriva ett inlägg men saker har helt enkelt kommit före, sen har lite saker hänt osv och man har haft tankarna på andra ställen. En sak jag kan nämna är att mitt bröst plötsligt svullnaden upp igen, samma bröst som i somras. Gick första gången till vårdcentralen men där får man tyvärr ingen hjälp, sen försvann det och jag tänkte inte mer på det. Så förra fredagen svullnade det upp och kändes helt vätskefyllt och varmt. Tänkte på infektion, tänkte på cancer som jag fortfarande är rädd för, inte bröstcancer utan det finns en cancer som är relaterad till bröstimplantat som heter ALCL där bröstet blir vätskefyllt, Precis det som hänt mig. Men svullnaden försvann sist efter kanske 3-4 veckor. Men att det kommer tillbaka på samma bröst oroar mig. Så jag åkte till akuten för att kolla upp, Fick antibiotika och de skickade en remiss till bröstenheten på sjukhuset för ultraljud, Men blev avvisad och måste gå via vårdcentralen (dagens vård är ett skämt), Så jag måste tillbaka till vc på drop-in imorgon och få det kollat för tredje gången och slösa min tid och deras för att få en remiss som är självklar jag borde få! Sitter här och oroar mig för cancer och man bara slussas runt som vanligt! Kan också vara något fel med implantatet som gör att bröstet reagerar såhär. Får se. Synd man inte kan lita på dagens vård. Man måste själv säga vilka tester man vill ha för de vet ju inte det och ger lite ipren och så är det bra. Så trött på det!

Men över till något roligare! Denna helgen har det hänt många roliga saker! Granen är uppe och jag blev så NÖJD! Köpte en ny gran för den andra var bara 150cm och var alldeles för fjuttig. Men den blev så fin och passar så bra in här! Sen kom äntligen vår nya bänkskiva i fredags! Alltså jag är så nöjd med den också! Velat hit och dit, beslutångest över vilken köksho osv men tillslut blev allt så himla bra! Skivan är från Silestone av Costentino och heter Calacatta gold. Den är gjort av kvarts och är en av de tåligaste stenarna som finns, hade inte velat ha någon annan skiva! Denna är från houseofdesign och köpte även blandaren (nivito) och köshon (blanco) från dom i svart. Kökshon är i silgranit och är väldigt tålig! Sjukt nöjd!! En före och eftervideo kommer senare! Sen ska väggplattan bort framöver, är inne på fiskbenskakel i marmor. Ska testa och se lite först hur det ser ut 😀

 

Så nöjd med gavlarna! Köket blev plötsligt så mycket öppnare. Innan hade vi en svart träfärgad laminatskiva.

 

 

Granen är från prylgrossen. se för som undrar, heter Calgary 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
fitnessmom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Hej! Kan du uppdatera om vad som händer med bröstet? Jag upplever precis samma . Det ena bröstet svullnade upp för en månad sedan och försvann efter ett par dagar. Nu har det svullnat upp igen, det ömmar, sticker i det och det känns varmt. Självklart blir man orolig . Jag har dock inte sökt för det än. Dagens sjukvård vill man ju helst inte beblanda sig med .

 2. Genta

  Hej det går ett inlägg på Facebook där en tjej blev sjuk pga sina implantat. Mycket liknar det du skriver och symptomen du haft och har. Hon fick ta ur sina och idag mår hon bättre

 3. Emma

  Hej! Jag kan relatera till sjukvårdens sjukt långa o omständiga processer. Har du provat skriva en egenremiss till den mottagn på lasarettet som matchar dina besvär, via 1177 Mina vårdkontakter el begär en blankett för det från ditt lasarett.
  Värt för din hälsas skull att du söker en privat klinik?! Lycka till o hoppas du mår bättre ☀️

 4. Emma

  Hej! Jag kan relatera till sjukvårdens sjuka processer. Har du provat skriva en egenremiss via 1177 Mina vårdkontakter el begär en blankett från ditt lasarett.
  Värt för din hälsas skull att du söker en privat klinik?! Lycka till o hoppas du mår bättre ☀️