Fitnessmom

Var jag köper all min inredning

Varit en full rulle idag! Och imorgon kommer min Black Friday Börja så håll utkik. 😍

Tänkte lägga upp nya bilder från hemmet nu när jag pyntat lite. Blev så mysigt! Bara granen kvar som ska stå höger om soffan men väntar lite med den, ska försöka vänta iaf haha! Men vill börja med att skriva om vilka steg Lennox tar! Han säger nya ord nästan varje dag, vissa ord använder han självmant som hej, hejdå, åh nej. Idag sa han sitt namn för första gången, och något som har hänt bara från denna veckan är att han har ätit både köttbullar, lite kyckling och fisk! Detta är väldigt stort då han bara ätit korv innan och ingen annan tillagad mat än det. Han äter inga kolhydrater i form av pasta, ris, potatis eller liknande ännu men vi är så glada att han faktiskt äter annan mat än korv. Däremot så är han mer kräsen hemma men det släpper väl även här snart ❤️ Imorgon är det dags för hembesök av habiliteringen, och snart två nätverksmöten, utbildning osv. Det är alltså väldigt ofta möten, läkarbesök osv i dagsläget. Väldigt ovant men samtidigt väldigt tryggt.

 

Här kommer lite bilder! Tänkte länka eller skriva var möblerna/detaljerna kommer ifrån beroende på om de finns i lager eller ej då jag får så mycket frågor om var jag köper min inredning 😊

 

Gardiner MIO (adlink). Soffa från Sweef (valen). Taklampa från Designonline (adlink), Runt litet bord från Semöber.

Svart bort från Jotex (Finns bara i vitt just nu, adlink). Adventsljusstakar från Rusta. Matta från Rusta och heter Sanna.

 

Ljusstakar från MIO (adlink) Tavlor från Desenio.

Ljusstake från Ellos (finns i krom kvar, adlink), speglar köpta längesen från ikea, Vas från MIO (adlink)., tomte från Rusta.

 

Avlastningsbord från MIO (adlink), Vas från sovtex, Tavla från desenio, spegel från Designonline.se (adlink). Kruka från H&M (adlink),

Kristall skål från Cervera (32% rabatt, adlink).

Taklampa finns i mässing hos Ellos (adlnk). Matbord från Byssointerior.se, Stolar från Ellos (adlink) Jag har sprayat benen svarta. Gardiner från Fröken Fräken.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Åh sååå fint ni har!! Kan du inte göra en housetour? 🙂 Vad roligt att du börjar blogga igen (missat det). Jag har jobbat som lärare med bl.a barn med autism. Och det var helt fantastiskt att se hur mkt som händer. Plötsligt lär de sig och läsa och skriva. De har kompisar. Det finns specialkost som erbjuds. Många program på dator och självklart assistans om så behövs. Förstår er oro men jag har erfarenhet av att även barn med autism kan få ett fullt fungerande liv. Hoppas det gör dig glad 😊 Önskar er all lycka 💕

 2. Andrea

  Jag har följt dig ända sen Lennox föddes eller innan dess också. Men vilken utveckling han har gjort!! Jag jobbar själv på förskola och har hand om en pojke med autism och har följt honom sen han började och är med honom fortfarande och där har jag sett stora framsteg. Precis som Lennox med orden, så kunde denna pojken inte heller så mycket i början men nu pratar han meningar med enstaka ord men man förstår honom ändå. Använder även bildstöd och tecken som är till en väldigt stor hjälp.
  Men jag måste ändå säga att både du och din man är väldigt starka och ni har fantastiska barn!

  1. fitnessmom

   Hej!
   Tusen tack! Och ja visst har han gjort stora framsteg! Det har hänt så mycket sen han började förskolan här där vi bor. Och nu när vi använder tecken också så har det också hjälpt honom!
   Sen har kosten också ändrats så det händer saker hela tiden 🙂