Fitnessmom

Winter is coming

I samarbete med Jollyroom

 

Hej från mörkret! Känns som det är mörkt hela tiden, saknar lite sol! Samtidigt ser vi fram emot julen så mycket! Det är verkligen en helt annan grej med småbarn som lyser upp för denna dagen! Jag försöker att hålla mig från att pynta, försöker att köpa lite ny julpynt och har lite roliga idéer. Är ju första året vi pyntar vårt hus! Funderar på att filma vår julpynt och posta?

 

Nu är det ju kallare ute och man vet ju att kylan kan slå till från ingenstans, så det gäller att ha fixat barnens ytterkläder för vintern. Är bara underställ och tjocka vantar kvar att köpa. Men overallerna är fixade och vi är så nöjda med denna från Didriksons som ni just nu hittar på rea på Jollyroom  😍 35% rabatt så passa på om ni letar efter en varm overall till vintern. Den overallen Vincent har på bilderna hittar ni HÄR och är i färgen navy, men finns i flera olika färger. Så mysig verkligen och jag älskar pälskragen!!

 

Vincent har storlek 120 i overallen och är vanligtvis 128 så jag rekommenderar man tar en storlek mindre om man velar mellan två storlekar 😊

Sen klickade vi även hem denna overallen i modellen migisi från samma märke till Vincents kusin, den är nersatt hela 42%. Didriksons är ett väldigt bra märke för ytterkläder så kan varmt rekommendera dessa overaller! Väldigt prisvärda dessutom! HÄR hittar ni denna modellen 😍

 

     

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.