Fitnessmom

Vi är inte odödliga

Hej på er!

Var ett litet tag sedan jag bloggade! Sen sist har det inte hänt så mycket. Men en sak som jag ser så mycket fram emot är vårt nya kök! I måndags var företaget här och mätte och igår började de att tillverka vår nya bänkskiva. Den kommer om 2-3 veckor! Så spännande. Jag är även på jakt efter kakel, är ju en djungel men jag har fastnat för fiskbenskakel i marmor. Får se hur det ser ut mot skivan eller om det blir för rörigt.

Igår var jag hos frisören, klippte och färgade utväxten. Håret känns så tjock när man klipper det rakt av 😍

Jag och min frisör pratar om allt möjligt, vi känner inte varandra men vi båda är väldigt öppna. Vi pratade endel om hälsa och jag tog upp att jag är stressad och försöker få ihop vardagen och när jag sen tog upp Lennox diagnos så sa hon att där har du det, därför mår du dåligt, när hon sa det började jag storgråta. Jag vet inte varför för jag har pratat om Lennox diagnos för många, förskolan, vänner, familj, men igår brast det väl bara. Det är tufft och man har den här ständiga pressen att hela tiden räcka till, man mår dåligt om man inte hunnit vara med han så mycket, eller vara sådär perfekt pedagogisk. För varken jag eller Danny är pedagogiska, vi vet inte hur vi ska göra och därför känner vi oss otillräckliga. Vi önskar vi kunde göra mer helt enkelt.

Men Lennox diagnos är inte den enda anledningen till min stress men det är klart det påverkar en mycket. Vi var iaf på en heldagsutbildning i måndags som var mer allmän om hur man bemöter barn i olika situationer, deras sinnen och hur de påverkar dom, energipinnar osv. I december ska vi gå på en autismutbildning som är enbart riktad inom det. Så det hjälper oss mycket för att få mer förståelse kring detta. För det är fortfarande nytt för oss.

Jag vill inte bara skriva negativa inlägg, för det händer så mycket positivt också! Angående Lennox så säger han något nytt ord varje dag, han använder det inte så mycket men han säger iaf nya ord vilket vi blir så glada över. Han åt köttfärslimpa i två dagar på förskolan, DET är väldigt stort från att han enbart ätit korv. Så jag lagade det igår här hemma men den gillade han väl inte lika mycket 😅 Han tar av sig jackan själv, han hjälper till att ta på sig kläder och det händer saker hela tiden. Så det är de framstegen vi fokuserar på  ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Det finns en grupp på Facebook – låg-affektivt bemötande som har bra tips och trix på hur man ska bemöta barn (men också vuxna) när de har funktionsvariationer. Bo Hejlskov har skrivit mycket inom ämnet, ex böckerna Barn som bråkar, Explosiva barn och Lågaffektivt bemötande. Kan vara en liten tröst att läsa böckerna och öppna upp lite för olika alt av hjälp/verktyg som man kan använda i vardagen. Lycka till framöver!