Fitnessmom

Nytt hos oss

Efter en dag med full av energi (från barnen) så sitter man äntligen i soffan och kan pusta ut lite. Pojkarna är hemma varje fredag, men jag känner att de kan gå en stund även på fredagar för jag har egentligen jobb att göra oftast som jag inte hinner och det blir för mycket för mig istället. Sen trivs båda så bra på förskolan och där aktiveras de mycket mer än hemma där de kan leka med andra kompisar osv. Vi får se hur det ser ut efter nyår.

Ska nu redigera min träningsvideo från veckan, fick till många bra övningar som jag filmade. När jag ska filma till instagram så går jag till ett mindre gym som inte har så mycket folk. För på gymmet jag brukar träna på är det alltid massa folk, och det är lite jobbigt att stå och ställa upp en kamera på golvet och filma sig själv. Folk förstår inte detta och man känner sig då bara konstig. De flesta influencers har ju en som filmar 😁 Men inte jag så jobbet blir mycket mer för mig, men jag försöker bara strunta i andra och filma på, tänker på att detta är mitt jobb och jag vill gärna dela med mig av träningsvideos. .

Kan länka videon här sen när den har uppe 😊

 

En annan grej som var ganska, eller mycket pinsamt som hände idag tänkte jag också berätta om. Öppnade ytterdörren för att släppa ut katten och jag hade tidigare idag lagt ut en påse sopor som kom från papperskorgen vid toaletten. Kul att se att (använda) bindor, tamponger, papper osv ligger utspritt på hela uppfarten haha. Och man kan ju undra varför fåglar ens vill gnaga på det?!. Jättetrevlig syn verkligen. Plockade fort som fasen upp allt 😅

 

Var även och hämtade ut lite paket, som denna gång kom till ombud på andra sidan stan, och det ena kunde jag inte ens hämta ut för de stod på mitt gamla efternamn. Så det har varit lite struligt med paketen när man bytt efternamn 🙈 Men tänkte visa er en superfin ljusstake som jag köpte på Ellos och även en stor kotte därifrån. Jag har suktat efter denna kotten varje år men tyckte den varit så dyr, men nu var det 20% rabatt på denna så jag slog till. Mycket större än jag trodde så jag blev glatt överraskad! Är så svårt att hitta fina detaljer, man har bara lampor, ljusstakar, vaser, men jag vill ha nåt mer så denna blir så fin hemma hos oss !

Om ni är sugen på en sånhär så hittar ni den HÄR (adlink), eller klicka på bilden. Så fin verkligen 😍


Sen denna ljusstaken älskar jag! En sak jag inte visste var att man kan vrida den hur man vill. Så man kan ha alla ljusen på raken eller ha de som en fyrkant osv. Denna i svart är tyvärr slut i lager men den finns i mässing och silver. Funderar på en till i mässing till övervåningen 😍 HÄR (adlink) hittar ni den och är 20% rabatt även på den. Så kostar endast 199kr. Så billigt och den ser verkligen dyr ut (påminner om gubi).


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.