Fitnessmom

Lots of workouts

En fullspäckad vecka så därför har jag inte hunnit blogga. Tänkt varje dag att jag ska göra ett inlägg men jag har haft så mycket annat som kommit före. Sen försöker jag prioritera mer och försöker ta stunder där jag kopplar bort jobbet (dock inte så lätt). Det har varit ganska mycket möten, läkarbesök osv angående barnen de senaste månaderna. Igår var vi på sjukhuset och tog gentest eller vad det kallas. Man kollar om autismen är genetiskt, men oavsett om testerna inte visar något betyder det inte att den inte är genetiskt. Men vi får se vad de kan se på testerna. Tog även järnet på båda och de kollade sköldkörteln. (Vet inte varför de kollar sköldkörteln dock?).

Så barnen tar såklart mycket av ens tid, Vincent börjar ju skolan nästa år så vi försöker förbereda han för det, och i dagsläget kommer även han behöva extra stöd. Jag hoppas bara att båda kommer att komma ikapp och vara som andra barn, men det kan man aldrig veta idag hur framtiden ser ut, vi gör bara vårt bästa och vad vi kan ❤️

Men i alla fall, så har jag prioriterat min träning, tränat 4 pass denna vecka vilket är mer än på väldigt länge! Känns jättebra och jag blir så pigg efter jag tränat!

Det är via träningen jag kommer tillbaka till mig själv, där jag kan känna mig som jag igen där allt man fokuserar på just då är en själv. Och vi alla behöver denna tiden, oavsett om det är genom träning eller någon hobby. Stunder där man kan släppa alla krav och måsten.

 

Bild från idag! Känns så skönt att känna träningen är rolig igen! 🙌🏼

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.