Fitnessmom

Min måndag

Godmorgon!

Först vill jag bara säga tack för alla fina kommenterar på mitt tidigare inlägg om Lennox! Jag är glad jag kan dela med mig och skapa förståelse. Delar med mig av några bilder från helgen. Det är så kul att se att Vincent och Lennox leker ihop och busar. Jag tror verkligen att Vincent ger Lennox så mycket när det kommer till att leka med andra barn och ha sin bror nära.

I helgen har vi inte gjort någonting, bara varit hemma. Sen försöker jag ta det lite lugnare, men den inre stressen och prestationsångesten försvinner tyvärr inte av att ta det lugnt men jag försöker tänka på annat. Just nu känns det som att jag är på botten, men jag vet att jag kan sjunka ännu lägre om jag fortsätter med denna stressen och ångesten. Känns bara som att det är så många olika saker som tynger mig varje dag vilket skapar olust till det mesta. Försöker tänka positivt och jag försöker ta mig till gymmet för träning är det bästa mot stress, men jag börjar bli sjuk..igen så man kommer liksom ingenvart med någonting. Stampar på samma ställe känns det som.

Men jag kanske tar mig till gymmet senare, jag försöker men oftast dyker något annat upp som gör att jag helt enkelt inte orkar ta mig någonstans. Men just nu måste jag bara ta mig till gymmet för min hälsas skull.

Det var ett lite tråkigt inlägg men jag tänker inte låtsas att jag har mitt perfekta liv utan bekymmer när det är den största lögnen just nu. Vi alla går igenom tuffa perioder men vi måste bara ta oss ur dom!

 

 

 I

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Hej Malin, jag känner så med dig. Ingen ska behöva känna som du gör. När jag läser dina texter så verkar du ha drabbats av utmattningssyndrom. Gör gärna detta självskattningstest. https://www.keds.nu
  Tycker även du ska prata med din läkare om en sjukskrivning. Krya och ta hand om dig ❤️

 2. Christina

  Du har säkert fått massor med tips men när jag mådde som du så satte jag upp små små delmål för mig själv och sen tog jag långa promenader. Frisk luft fick mig att sakta återvända till mitt lite mer glada jag. Det tog tid och låt det få ta tid. Livet är inte alltid en dans på rosor. Stor kram till dig

  1. fitnessmom

   Tusen tack! Ja jag försöker tänka på annat mer, röra på mig och äta bra. Få balans över hälsan som kommer utifrån, är mer psyket som måste hänga med 🙈💕