Fitnessmom

Kloglivet

Godmorgon!

Måndag och ny vecka! Tog lite ledigt i helgen från bloggen då jag försöker koppla av lite ibland. Jag skrev ju om endel problem jag har angående min hälsa förra veckan och jag tror en stor del beror på inre stress. Jag behöver låta mig ta det lugnt och inte känna att allt måste vara perfekt hela tiden. Jag är en sann perfektionist! Jag vill ha ett perfekt städat hem, jag klarar inte lägga saker som bör göras på hög, allt ska bli gjort direkt i princip och med mitt jobb där det alltid finns något att göra, någon kommentar att svara på, någon sida som kan behövas uppdateras, så slappnar man aldrig riktigt av. Jobbet är med mig 24/7 varje dag på året och med mitt jobb att alltid behöva prestera 200% på sociala medier idag för att synas så ger det såklart en stress konstant.

Så jag ska försöka skriva ett schema för varje dag vad jag ska hinna med på en dag, sen ska det räcka och jag måste försöka känna att jag gjort klart mitt jobb för idag, för det känner jag aldrig, känner aldrig att nu är jag klar för idag och har min ”fritid”. Men insett det är viktigt att känna man kan koppla bort sitt jobb varje dag och tänka på annat.

I helgen var jag ute med en tjejkompis, första gången på många år jag var ute med en tjejvän, minns inte ens senast. Så det var superroligt. Lagade mat hemma hos mig och drack lite innan vi gick ut och dansade. 😍 Jag älskar att gå ut och dansa och ha kul, det som jag däremot hatar med nattklubbar är alla desperata killar som ständigt ska gå fram och dansa nära, vissa som tar sig friheten och sätter sig jämte och frågar om man vill bli KK? Alltså vad är problemet med beteendet på klubbar? Dessa killar fattar verkligen inte vinken heller, hade jag velat dansa med personen hade jag väl inte försökt fly undan varje gång 😒 Men vi hade iaf superroligt! ❤️

 

Brukar ni gå ut? Har ni samma problem med killar ute när ni dansar?

 

 

Vi var även på kalas i lördags också så det var skönt att komma ifrån hemmet lite, var välbehövligt ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Men suck ja!
  Varenda gång får man ”slåss” med fulla eller klängiga killar som ej har respekten att låta en vara! Förstör de roliga så himla mycket tycker jag!
  Så tråkigt dessutom när man tillslut måste bli arg för att de inte förstår, Fast det är sällan de fattar då heller 🙂
  Respekt saknas tyvärr många gånger!

 2. Linn

  Men suck ja! Varenda gång är fulla och klängiga killar ett problem! 🙄 så jobbigt! Så tråkigt när man tillslut ska behöva bli otrevlig för att de inte fattar, knappt ens då att de gör det! Respekt saknas tyvärr många gånger 🤦🏼‍♀️

 3. Johanna

  Det var länge sen jag dansa ute! Men kul är det. Men känner igen det där med killar ute.. jag går sällan ut. Men många tar för givet o kommer nära en eller försöker på nåt sätt vara närgången.. gillar inte. Är singel men tycker inte om det för det.