Fitnessmom

FITBYMALIN

Yes solen är tillbaka! Alltid ett plus för energin!

Ska nu klippa ihop en video där jag lägger på min brun utan sol som jag alltid använder. Vet att jag ofta får frågor om vilken bus jag använder och hur jag applicerar den så en video kommer upp inom kort och en rabattkod. Jag älskar verkligen denna taning moussen och har inte bytt på 1.5 år, just för att man får en djup brun färg och man blir inte minsta gul. Men mer om det senare 😘

Idag startade min stora rea på mina program, YAY. Lite kort om mina program jag erbjuder. Jag säljer kostprogram och erbjuder även ett som är 100% veganskt. Sen har jag olika träningsprogram. Ett där du tränar igenom hela kroppen för hemma eller gör gym, jag har även ett gravidprogram och ett mammaprogram samt rumpprogram för de som bara vill få tips och hjälp om den muskelgruppen + ben. Så det finns något för alla helt enkelt.

Jag är licensierad personlig tränare och kostrådgivare, jag har även gått en kurs för träning under och efter graviditeten. Mina program är framförallt ENKLA att läsa och följa. Inget utdraget program med 100 sidor med onödig info för att fylla ut, utan jag vill inte att man ska känna som kund att det blir för mycket, att man ska behöva sitta flera timmar och läsa ett program innan man kan börja. Vilket ofta gör en mer förvirrad av all information. Jag håller mig till det viktigaste för att DU ska kunna nå till mål utifrån din kropp och förutsättningar.

Jag finns såklart alltid till hands vid frågor, pepp osv. Man kan alltid maila mig eller skriva i min privata Facebook grupp som man kan gå med i. Jag är här för att hjälpa dig nå ditt mål och ha ett friskare och starkare liv🙏🏼

 

Med koden FITBYMALIN får du hela 40% rabatt på alla program.

Börja din resa du också, du hittar min hemsida HÄR ❤️

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.