Inblick i influencer livet – Fitnessmom
fitnessmom

Fitnessmom

Inblick i influencer livet

God kväll!

Sitter och velar om jag ska dra till gymmet eller inte. Danny har inte kommit hem än från träningen så det blir ganska sent idag. Har endel att redigera också, så antingen fixar jag det ikväll och få mer fritit imorgon eller så tränar jag. Vi får se 😁

Läste alla era kommenterar från gårdagens inlägg och vill bara säga tack för alla råd och tips. Mitt mående kan absolut vara psykiskt. Jag har väl känt att det inte är ångest/panikattack just för att jag inte har de symptomen som att jag känner att något händer i kroppen, utan det är bara andningen som från tomma intet slutar fungera normalt, känslan är som att man håller andan om jag inte försöker kämpa med att ta ett ordentligt andetag, men som inte går. Annat än det har jag ingen hög puls, oro, stress i kroppen. Men det verkar som det kan visa sig på olika sätt och jag har en enorm press och oro senaste tiden för mitt jobb, att vad jag än gör så räcker jag inte till.

Men insett att det inte är pga mig utan instagram som egentligen är ett skämt som bara försöker få in så mycket pengar som möjligt på oss stora konton. De minskar exponeringarna lite hela tiden för att man ska bli tvungen att köpa reklam. Jättetråkigt för att instagram har alltid handlat om att man följer personer man vill se i sitt flöde, men instagram prioriterar inte det utan försöker bara få ut pengar och ändrar algoritmen till deras fördel. Kanske de borde tänka på att det är tack vare alla vi användare som de faktiskt existerar? Detta har såklart gjort mig väldigt frustrerad för mitt konto är inte som det var för några månader sen. Vilket gör att det inte är så lätt att ha motivation att lägga tid på poster varje dag. Men det är mitt jobb så jag har inget val. Vilket sätter mig i en väldigt tuff sits mentalt och en enorm stress och ångest varje dag. Följare förstår inte riktigt hur mycket engagemang faktiskt betyder för en influencer som jobbar med detta på heltid och lägger ner oerhört mycket jobb för sina följare, när det enda som sker är att folk avföljer när man lägger upp sin post som man jobbat med.. Likes och kommentarer är det enda sättet jag som influencer ser att mina poster uppskattas, plus att får man ingen aktivitet så syns man inte. Jag förstår att de flesta bara scrollar igenom och aldrig likar eller kommenterar, jag gör det ofta själv så jag begär inte man måste lika varje gång, men om det är någon post man uppskattar extra eller gav någon form av hjälp så är jag såklart jättetacksam man visar det. Likes är inte för att jag ska få bekräftelse, det är så jag får motivation att fortsätta inspirera och göra det jag gör idag, för det är så jag ser att mitt jobb uppskattas. Så detta är den största anledningen för min ångest. Jag har ingen att prata med detta om, och egentligen inget som uppskattas att man ens skriver på sociala medier då det uppfattas som man klagar, att man har bekräftelsebehov, att det bara är instagram osv osv. Men för de som inte har jobbat med detta alla timmar på dygnet i 5 år kommer inte förstå pressen. Instagram är som min bebis som jag jobbat oerhört hårt för, jag hade inte turen att vakna upp med 600 000 följare. Jag har verkligen kämpat varje dag för denna sidan. Så att se min sida rasera pga att instagram bara vill tjäna pengar är verkligen jättetråkigt.

 

Jag förstår att något måste ändras för min hälsa. Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Men det enda som får mig att orka fortsätta göra det jag älskar är alla DM:s, meddelanden, kommentarer om hur jag inspirerar, att jag ska fortstätta göra det jag gör idag, att vissa väntar på att jag ska posta varje dag. ❤️

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
fitnessmom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Förstår att det är tufft men det kommer alltid att finnas människor som avföljer en eller inte kommenterar/gilla ens bilder. Du gör ett fantastiskt jobb, var stolt! 💕 fokusera på varför du lägger ut från första början så kommer folk att komma till dig oavsett.

  PS. Jag hade och har fortfarande problem med andningen emellanåt pga stress och utbrändhet. Innan jag blev utbränd hade jag jätte problem med andningen när jag tränade. Fick ingen luft. Stress kan utspelar sig på många olika sätt. Nu vet jag inte om det är det du har men hoppas du tar väl hand om dig! 🌸

  1. fitnessmom
   fitnessmom

   Ja visst är det så, men nu är det över 20 000 som avföljt och det går fort neråt. Jag vet man inte kan behaga alla och det kommer alltid avfölja folk, men såhär många på kort tid har aldrig hänt och värst när jag postar något. Nästan som man gör sig en otjänst varje gång man postar en bild.

   Ja det är säkert stressrelaterad. men jag har ingen aning om hur jag ska ta mig ur detta