Tillbaka till träningen – Fitnessmom
fitnessmom

Fitnessmom

Tillbaka till träningen

Inlägget innehåller adlinks

 

Hej på er!

Måndag och ny vecka och nya tag. Försöker hinna med det jag ska göra innan vi hämtar barnen på förskolan. Jag lämnar de klockan 09.00 och hämtar 15.00 sen är de lediga på fredagar. Jättebra tider men ofta är det svårt för mig att hinna göra det jag ska göra. Eftersom jag jobbar hemifrån så har man samtidigt lite andra saker som måste göras. Som städa, ta ut hunden (hade jag såklart gjort oavsett vart jag jobbar 😁), laga mat osv. Så man kommer inte riktigt igång förrän efter jag ätit lunch. Nu har jag redigerat en video där jag lagar min nyttiga pizza, om ni vill se den så kan ni bara klicka HÄR. Pratar engelska och hoppas fler svenskar kan acceptera att de flesta i Sverige som pratar engelska har en dialekt. Tyvärr gör folk alltid narr av min engelska, medans personer utanför Sverige tycker jag har jättefin dialekt, men i Sverige är ju Svengelska väldigt tabu tyvärr. Jag hoppas att fler vågar prata engelska och vara stolt över sin dialekt än att låta som en annan ❤️ Det är inget fel, det viktiga är att folk förstår vad man säger.

Prenumera gärna på min Youtube kanal om du inte redan gör det😌

Sen blir det gymmet. Är så skönt att jag har kommit tillbaka till gymmet igen. Jag stressar inte och tänker att jag måste träna jättemycket, jag mår inte dåligt om jag missar ett pass. Träning ska ge mig positiv energi och jag tänker inte en sådan sak låta mig stressa mig. Utan jag försöker hitta en balans som fungerar och jag tar livet som det kommer. Ibland kommer det emellan och det är okey. Men lyckas jag träna 3 gånger i veckan är jag väldigt nöjd, alla pass utöver det är ett plus.

 

Jag har känt mig ur form ganska länge då jag hade ett längre uppehåll från gymmet då bröllopet och annat kom emellan. Nu när allt har lagt sig är jag iaf tillbaka på banan igen och det är så fantastiskt att se hur kroppen kommer tillbaka så fort när man väl börjar träna och äta bättre. Bilden nedan togs förra veckan och jag har inte riktigt känt jag haft några synliga magmuskler på länge 😅 Så träningen och kosten jag går efter fungerar verkligen. Men det har den ju gjort sen jag födde Vincent. Det är skönt att veta vad som fungerar för sin kropp. Det gäller att lära känna sig själv. Om ni behöver hjälp på traven vet ni att jag säljer både kost och träningsprogram på min hemsida som ni hittar HÄR 💛

 

När jag börjar träna och vill hitta ny motivation brukar jag köpa hem lite nya träningskläder. Ett par tights som jag använder nästan varje dag är dessa nedan från Stadium, har det i svart och i mörkblått, så sköna och snygga!! Klicka HÄR om ni är sugna, också väldigt prisvärda😌

 

 

Om ni letar efter ett märke som framhäver rumpan snyggt kan jag tipsa om nebbia. Sugen på de svarta nedan, SÅ SNYGGA!

 

Klicka HÄR om ni vill kika på massa snygga plagg från NEBBIA🙏🏼

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
fitnessmom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.