Att få kärlek av sitt barn – Fitnessmom
fitnessmom

Fitnessmom

Att få kärlek av sitt barn

Kom hem från gymmet för en stund sedan och ska försöka komma i säng hyfsat tidigt ikväll. Imorgon ska jag träffa en läkare, väntat på denna tiden i flera månader. Är så långa väntetider idag. Denna gången hoppas jag de iaf försöker hjälpa mig. Jag har sökt hjälp i flera år angående min tunga andning, kan inte andas normalt och det påverkar hela min vardag. Även problem med konstant trötthet, hjärndimma, yrsel osv. Något är fel och denna gången kommer jag kräva de tar tester. Så håll tummarna för imorgon. Idag måste man nästan vara döende för de ska börja utreda problemet.

 

För att gå till något negativt till positivt måste jag nämna något som Lennox gjorde innan idag. För andra föräldrar kanske detta är vardagsmat, men för mig och säkert väldigt många andra mammor så är det inte lika självklart. Kände sån värme så jag började gråta! Jag brukar sätta mig på golvet och säga kram, då brukar Lennox komma till mig men då bara ställa sig i min famn och sen gå vidare. Nu kom han med öppna armar, han verkligen höll om mig länge. Att få känna den genuina närhet av Lennox betyder så otroligt mycket. Under hela hans bebistid, och fram till nyligen har han inte velat ha närhet. Aldrig velat sitta i knäet, inte gått fram till oss eller sökt särskilt mycket kontakt. Pussar du han har han vänt kinden. Men nu de senaste månaderna har det släppt massa. Han kan gå fram till mig i soffan och sätta sig i mitt knä. Det är så härligt att äntligen få uppleva detta! ❤️ Det händer ändå mycket framsteg med Lennox och det är så roligt att se! Idag sa jag att vi ska äta och han gjorde tecknet för äta och sa mat och gick till kylskåpet. Något han inte hade gjort för bara en månad sedan.

 

Delar med mig utav några gamla bilder på Lennox 💋

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
fitnessmom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karro

  Jag hade hjärndimma länge,.jag svimmade o gick ner i vikt, glömde saker, dimsyn mm… Det visade sig att jag åkt på en parasit från mitt husdjur. Jag skulle rekommendera dig att gå till en väldigt bra kinesolog istället nu när du vet att proverna är bra. Min läkare kollade borrelia, ms och sköldkörtel mm men allt var bra så jag hade panik för att jag mådde så dåligt men inte fick mer hjälp av sjukvården så jag gick till en kinesolog, var tillbaka till mitt vanliga efter två veckor!!!! Å då hade jag varit dålig väldigt länge och kämpat o sen hjälpte oregano droppar för att få bukt på allt!

 2. Matta

  Så himla fin kille!

  Rekommenderar dig att kontakta naturläkare, jag har sökt vård i 6 år för problem med andningen och en rad andra besvär men tyvärr inte fått hjälp, jag fick bara recept på en massa medicin som fick mig att må sämre. Fram till att jag sökte upp en naturläkare och fick hjälp med mina besvär, örter och homeopatisk medicin. Mår prima idag!
  Lycka till!

 3. Madelen

  Har du provat vegansk och glutenfri kost utan socker och halvfabrikat under en längre tid? Är nästan säker på att du kommer må bättre. Jag vill och tipsa om gratisappen daily dozen som är skapad av författaren till boken ”How not to die”. Det är en vegansk guide med vad och hur mycket man bör äta varje dag. Superbra är den och lätt att använda!
  Vad härligt med Lennox, att det går åt rätt håll ❤️

 4. Danijela

  Underbara lilla kille ❤️ förstår precis hur du kände där.. Finns inget bättre än att få uppleva kärlek från sitt barn.. Njut av hans utveckling och er tid ihop

 5. Emma C

  Så skönt att det går framåt med hans utveckling, har följt dig ett tag nu och förstår att det är så sjukt jobbigt med en diagnos och innan man vet hur man ska hantera den på bästa sätt. Men det verkar ju som att hans inledande hjälp för att utvecklas har hjälpt honom vilket är kul även för en annan att se. Hälsningar från en annan Växjöbo, PS såg dig på Karl-Oskar dagarna i år 😊 /Emma

 6. Esmeralda

  Jag har konstant dålig andning. Har 50% kapacitet i lungorna. Har pratat med dig om detta innan. Vilket gör att jag inte kan få upp flås, inte djupandas(känns som andningen stannar mellan brösten) är jag förkyld minsta lilla är det ännu värre:( jag fick diagnos efter över ett år. Men eftersom diagnosen är extremt sällsynt och dem inte vet hur dem ska behandla står jag idag utan medicin, utan behandling, utan vetskap om min framtid, och utan att läkarna ens bryr sig. Jag ringer och tjatar och bråkar för att ens få komma in på kontroller. Kapaciteten har sjunkit från 60-50% sedan 2012. Så här står jag som 28 årig 2 barns manma och har ingen aning om något. Har utöver detta kronisk migrän som jag efter strider med landsting behandlas dagligen med medicin och var 12 vecka med botox i nacke och axlar. Utöver detta har landstinget valt att avsluta samarbetet med min psykolog som faktiskt funkade. Landstinget är under ALL jävla kritik! Kan även tilläggas att jag har svårt separerade muskler i magen(har ditt mammaprogram, men min delning är 4 fingrar och har även bråck) kirurgen i landstinget avfärdade mig via telefon och privatkururg vill inte sy ihop mina muskler pga lungsjukdomen med tanke på sövning osv….hade varit skönt med en psykolog åtminstone ✌🏽 Du är grym!! Stå på dig. Överdriv! Jag ångrar att jag varit så snäll. Nu är jag så nere i botten att jag inte kan vara sjuk längre knappt. Ta kampen medans du kan💪🏻

  1. fitnessmom
   fitnessmom

   Blir så ledsen av att läsa din historia! Jag håller med! Det ska absolut inte vara sådär och jag hoppas du slipper kriga för något som är så självklart. Ibland knuffas man bara undan så de ska kunna ta patienter på en räls i princip. Stor kram!

 7. Esmeralda

  Jag har konstant dålig andning. Har 50% kapacitet i lungorna. Har pratat med dig om detta innan. Vilket gör att jag inte kan få upp flås, inte djupandas(känns som andningen stannar mellan brösten) är jag förkyld minsta lilla är det ännu värre:( jag fick diagnos efter över ett år. Men eftersom diagnosen är extremt sällsynt och dem inte vet hur dem ska behandla står jag idag utan medicin, utan behandling, utan vetskap om min framtid, och utan att läkarna ens bryr sig. Jag ringer och tjatar och bråkar för att ens få komma in på kontroller. Kapaciteten har sjunkit från 60-50% sedan 2012. Så här står jag som 28 årig 2 barns manma och har ingen aning om något. Har utöver detta kronisk migrän som jag efter strider med landsting behandlas dagligen med medicin och var 12 vecka med botox i nacke och axlar. Utöver detta har landstinget valt att avsluta samarbetet med min psykolog som faktiskt funkade. Landstinget är under ALL jävla kritik! Kan även tilläggas att jag har svårt separerade muskler i magen(har ditt mammaprogram, men min delning är 4 fingrar och har även bråck) kirurgen i landstinget avfärdade mig via telefon och privatkururg vill inte sy ihop mina muskler pga lungsjukdomen med tanke på sövning osv….hade varit skönt med en psykolog åtminstone ✌🏽 Du är grym!! Stå på dig. Överdriv! Jag ångrar att jag varit så snäll. Nu är jag så nere i botten att jag inte kan vara sjuk längre knappt. Ta kampen medans du kan💪🏻

 8. Josefine

  Alltså jag förstår vilken gläde det måste vara! Det pyttepytte lilla som många föräldrar knappt tänker på får dig att gråta av lycka. Så fint! Dom är så otroligt finna och du verkar vara en helt fatastisk mamma. Imponerad av din ork och driv. Att du är så engagerad i dina killar. Verkar vara så lycklig i din relation. Har ett så fint hem och orkar ta hand om dig och träna. Nu sen jag började jobba igem efter föräldraledighet så har jag börjat gymma på jobbet så ofta jag kan på lunchen. Mår så bra av att ta hand om mig själv för att orka med barn och allt annat!