Ny lampa – Fitnessmom
fitnessmom

Fitnessmom

Ny lampa

Inlägget innehåller adlinks

 

Lördag och nu sitter killarna och kollar på fotboll på tv. Så roligt när det blir mål för pojkarna blir lika exalterade som Danny haha. Min pappa var även förbi en sväng och hjälpte oss att få upp en taklampa, vanligtvis fixar jag det själv men denna var lite klurig att få precis över köksön. Men SÅ snygg den blev! 😍 Tänkte länka direkt till den nedan för er som också gillar den, För jag såg det är rabatt på denna lampa nu på designonline så passa på 😍 HÄR hittar ni lampan eller om ni klickar på bilden nedan. Så stilren!

 

Vi ska även boka in en tid för att byta bänkskiva nu, så vi kommer först att ta bort den nuvarande bänkskivan som vi (jag) inte gillar alls (laminat) och som redan slitits endel och sen kommer företaget hit och mäter. Sen kommer skivan efter några veckor. Vi kommer att ha kvarts från Silestone som heter Calacatta gold. Sen kommer vi även ha kakel och ta bort väggplattan vi har idag, kommer bli så snyggt! 😍

Många har även frågat om vår nya vas och den är från mio och ni hittar den HÄR 😌

 

Denna skivan kommer vi att ha i köket, och vi kommer ha skivor på kortsidorna av köksön som på bilden. Ser verkligen fram emot detta 😍

Jag får oerhört mycket frågor om vart jag köper min inredning. Jag köper på väldigt många olika sidor för jag kan leta efter en specifik grej i flera timmar/dagar. Spegeln ni ser i bakgrunden är en spegel som sitter ihop, och ni hittar den HÄR, också från designonline 😊 Finns även i mässing.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
fitnessmom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.