Vilket smink använder jag? – Fitnessmom
fitnessmom

Fitnessmom

Vilket smink använder jag?

Inlägget innehåller annonslänkar för lyko

 

Hej fina ni!

Snart dags att förnya mitt körkort, dragit ut på det men det är så krångligt att hämta ut paket när efternamnet inte stämmer längre så måste ta tag i detta idag. Jag heter ju Malin Nunez numera 😁 Vet inte hur många gånger jag fått skriva om mitt efternamn, eller rätta mig när jag presenterar mig osv haha, Är så ovant med ett annat efternamn.

Jag får massor med frågor om vilket smink jag använder. Jag sminkar mig ganska mycket när jag väl sminkar mig. Har alltid ögonskugga, highlighter, contouring osv. Något kanske de flesta har som festsminkning osv. Men det är en rutin jag har så för mig har det blivit en vardagssminkning om jag väljer att sminka mig.

Det allra viktigaste i sminkväg enligt mig är en snygg bas. Har du en fin bas så gör det otroligt mycket! Jag väljer hellre att sminka basen med foundation, concealer och puder än att lägga en snygg ögonsminkning. Jag hittade en ny foundation i våras som jag hållit fast mig vid som jag älskar då konsistensen blir inte alls kakig, går bygga upp den väldigt snyggt och täcker jättebra, nämligen en från Yves Saint Laurent. Ni hittar den HÄR eller om ni klickar på bilden så kommer ni direkt till den. Så den är ett stort tips och håller länge! 😍

Förutom foundation kan jag INTE vara utan min concealer. Den dels highlightar under ögonen, hakan, pannan, käkbenen och täcker finnar och mörka ringar som jag har väldigt stort problem med. Jag har testat så många concealers, och jag har nu gått tillbaka till en väldigt prisvärd men grym concealer. Som jag nu såg har 30% rabatt😌 . Ni hittar den HÄR och kostar bara 82kr.

 

För att göra contouring bland annat har jag använt denna paletten i flera år, jag har alltså inte köpt mer än denna och den tar aldrig slut!? Så den är verkligen inte dyr i längden. Då använde jag den ändå varje dag, jag använde den även som ögonskugga varje dag. Älskar den! 😍 HÄR hittar ni paletten.

 

Efter basen så tycker jag ögonbrynen är väldigt viktiga för att lyfta ansiktet. Det tog ett tag för mig att få bukt med brynen, vilka produkter jag skulle använda osv. innan smetades brynen ut under dagen, ingen speciell form då jag inte vågade bygga en ny form, men nu bygger jag dom med smink då jag har väldigt raka bryn annars. HÄR är produkten jag länge använt till mina bryn. Jag har färgen soft brown.

 

 

Sist vill jag tipsa om min favorithighligter jag har kört på länge nu, jag går alltid tillbaka till denna. Sen är det faktiskt jättesvårt att hitta highlighter som inte säljs som en palett. Vill jag ha en highlighter så vill jag inte behöva betala för en hel palett. Denna är dessutom väldigt billig! 🙏🏼 HÄR hittar ni den ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
fitnessmom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Affe

  Hejsan, Vill bara säga att jag följt dig i mer än ett år och tycker du verkar superunderbar och din insta, spec lifestyle är en av mina favokonton 🙂 MEN till min fråga nu, vilken concelear är det du använder, fösökte lägga en beställning men det är lite olika nyanser på den brightner, neutralizer, light m.m .. vilken exakt är d du använder som du rekomenderar?

  1. fitnessmom
   fitnessmom

   Hej! Jag sminkar mig oftast på morgonen när jag ska iväg/göra något. Så jag ser ingen anledningen att ta bort sminket bara för jag åker till gymmet. Sen trivs jag tyvärr inte alls utan smink. Jag kan svara på den andra frågan på bloggen för vet det är många som undrar 🙂

 2. Malin

  Hej!

  Jag undrar vad du har för primer? Har du testat olika primers om foundations? Jag velar mellan lite olika men vill precis som du ha täckande utan att det blir kakigt. Favorit än så länge är bobbi brown. Hoppas på lite tips. Kram och kämpa på med allt du är super!