Varför så mycket reklam? – Fitnessmom
fitnessmom

Fitnessmom

Varför så mycket reklam?

Det är så kul att börja blogga igen, för här kan jag verkligen dela med mig av mina tankar och funderingar, ge mer djupgående tips osv. Jag kommer göra mera inlägg gällande träning och tips angående det också. För nu har jag äntligen kommit in i en fas där jag hittat tillbaka till gymmet igen, fått in rutiner kring mitt jobb osv. Det känns jättekul!

Det är nog många som glömmer att detta är mitt jobb, som är mer än ett heltidsjobb och såklart måste jag kunna få in pengar på något sätt för att försörja mig och min familj. Jag tror inte man tänker på hur mycket jobb det faktiskt ligger bakom alla bilder, engagemang där jag svarar kommentarer, DM, mail, driver min hemsida osv. I dagsläget har jag två instagramsidor, en youtube kanal, snapchat, min hemsida och nu bloggen som ska uppdateras. Där jag kan inspirera och motivera människor vilket jag älskar! Men det tar väldigt mycket tid och energi. Så jag tjänar pengar genom reklam och samarbeten av olika slag. Så för att göra det möjligt att lägga denna tiden på sociala medier så tillkommer det alltid reklam, (det gör det hos alla influencer som lever på detta). Dock så är det inte bara “reklam” utan såklart produkter jag själv använder/gillar som jag tror många uppskattar att få ta del utav. Så det ska såklart gynna mina följare och jag skulle inte tipsa om något jag inte själv gillar eller kan stå för. Läste även ett inlägg av Gabriella igår som också tar upp detta ämne som ni kan läsa HÄR. Tycker det är bra att vara öppen med hur det fungerar, så folk får förståelse och jag hoppas såklart att ni ändå kan se förbi reklamen om det inte är något som faller er i smaken och jag vill ju verkligen kunna fortsätta jobba med detta. Det är ju ändå ni som gör det möjligt för att ni väljer att följa mig och stötta mig i det jag gör ❤️

Godnatt på er 💛

 

 

Delar med mig utav min nya träningsoutfit från aimn som jag har ett samarbete med just nu, Så roligt då jag köpte mina första aimn tights fler flera år sedan och alltid älskat detta märke! 😍 Så om ni känner samma ger koden malin20 20% rabatt hos dom veckan ut 🙏🏼

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
fitnessmom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.