Försörja sig på sociala medier – Fitnessmom
fitnessmom

Fitnessmom

Försörja sig på sociala medier

Hej fina!

De senaste dagarna har jag fått mycket gjort, fotat och filmat massa, man måste ju passa på när det är soligt ute för snart kommer mörkret. Vintern är inte en influencers bästa vän 😁 Jag la btw upp min träningsvideo som jag gjorde i skogen i en så otroligt vacker miljö. Använde redskap från skogen, var verkligen superkul! Om ni vill se videon så kan ni se den HÄR.

I alla fall så tänkte jag ta upp en kommentar som jag fick här på bloggen. Något jag tror många är nyfikna/undrande på.

 

“Hur funkar det när man försörjer sig med sociala medier? Har sett flera som arbetar med det men inte fattat riktigt hur det funkar 😉 utifrån dina bilder ser det ut som lönen är trevlig också 😉”

 

Att jobba som en influencer kan vara mångas dröm. Att bygga upp sina sociala medier och kunna leva på dom verkar i mångas ögon jätteroligt. Och det är det, verkligen, för jag kan styra helt själv vad jag vill jobba med och hur jag vill jobba. En influenser kan tjäna pengar på många olika sätt. Det vanligaste är genom betalda samarbeten och annonslänkar. Jag får in pengar genom båda dom grejerna men jag kände från allra första början när min instagram växte att jag vill jobba med något som jag själv har tillverkat, göra reklam för mig själv och mina produkter, därför jag skapade alla mina kost och träningsprogram. För alla dessa företag som kontaktar mig för att jag ska göra reklam för deras produkter, så kände jag att det är mer givande att använda mina kanaler för att sälja mina egna produkter. Jag samarbetar inte med så många företag idag, för jag väljer verkligen ut dom med omsorg. Jag vill dela med mig av saker jag kan stå bakom och som jag personligen gillar och vill  tipsa om. Produkter jag själv använder i vardagen.

Men det är inte bara röda rosor att jobba med sociala medier. Det är många gånger jag bara vill radera min instagram, fått ångest, gråtit av frustration och stress många gånger. Det är verkligen tufft. Ditt jobb mäts i siffror, du ska alltid leverera på topp och eftersom jag är väldigt personlig på mina sociala medier så är även mitt jobb väldigt personligt och det går automatiskt in i mitt privatliv som påverkar mig även hemma. För jag jobbar hemifrån och jag kommer aldrig riktigt ifrån jobbet. Så det är det negativa men jag brukar alltid tänka på alla DM:s jag får varje dag, alla meddelanden, alla snaps och alla kommentarer som skriver de uppskattar det jag gör. Jag vet att ni finns och uppskattar mitt jobb och gör att jag vill fortsätta sprida glädje och inspiration! ❤️

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
fitnessmom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sabina

    Hej, kan du inte skriva ett inlägg om gravidträning? 🙂 tips på ett bra överkroppspass för gravida och gärna ben/rumppass. Jag är i v 17 och är van att styrketräna, har haft rätt tungt på benövningar, men vet inte vad jag vågar göra och inte nu framöver.. :)kram