jobba med inredning? – Fitnessmom
fitnessmom

Fitnessmom

jobba med inredning?

Hej härliga fredag! Idag är jag hemma med pojkarna som jag är varje fredag. Att ha den möjligheten att ha de kortare veckor på förskolan är guld värt (trots att det oftast är kaos hela dagen) 😅 Jag är väldigt pedant av mig så trots om jag bara borde låta allt vara så går jag där och plockar efter dom hela tiden. Men jag försöker bättra mig 😁

 

Väldigt många frågar mig hur jag håller det så rent med barn, och oavsett att de är kaos hemma då och då så städar jag undan ganska ofta och ibland känns det som det är det enda jag gör. Så jag har inga bra tips utan det beror på hur mycket tid du vill lägga på att städa. Och jag tycker inte man ska sträva efter att alltid ha det perfekt hemma för man ska ju kunna bo också, men alla är olika och jag blir så stressad när det är stökigt 🙈

Sen älskar jag verkligen inredning och plocka hemma. Det bästa jag vet är att shoppa inredning och jag har funderat på om det är något jag kanske kan jobba med i framtiden? Inredare som åker hem till folk och inreder/ ger tips? Tänk vad kul!

Jag har en inredningssida som heter @malinbjork_lifestyle där jag delar med mig av inredning bland annat om ni vill se mer av vårt hem.

Om det är något ni ser som ni undrar över var jag köpt för någonstans så är det bara att kommentera nedan 😊

 

Här är vårt vardagsrum/matrum. Kommer dela med mig mer av köket senare då vi ska renovera det här nu snart. Blir en bänkskiva från Silestone – calacatta gold som är i komposit som är en av de tåligaste materialen. Även vår väggplatta ska bort då vi vill ha riktigt kakel istället, nya knoppar blir det också 😌

Idag fick jag även hem nya barstolar från by crea, kan visa de i ett annat inlägg 😍

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
fitnessmom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sairan

    hej. du har ett otroligt vackert hem. undrar om din tv bord lite. vet att den är från bestå ikea. men jag undrar om du har köpt fyra luckor o satt ihop till en?

  2. Ullie

    Du har alltid fint
    Hi hi ja ibland säger de det till mej och m ja säger ja för över allt kaos till andra sidan bordet sen tar ja kort så oredan tas bort senare 😂😂 bra sätt kul du bloggat lite det är min facmvvo grej o avkoppling

    Kramar och fin helg ullie