Vårt bröllop – DEL 1 – Fitnessmom
fitnessmom

Fitnessmom

Vårt bröllop – DEL 1

Hej på er!

Så roligt att börja blogga igen och spännande att börja blogga på en ny portal!

Eftersom det är så många som är nyfikna på vårt bröllop, om jag har tips, hur jag gick tillväga och veta mer kring detaljerna kring just vårt bröllop så tänkte jag det vore perfekt att börja med det. Eftersom det är mycket jag vill skriva om så delar jag upp det i två delar och börjar med att dela med mig av förberedelserna, planeringen och allt kring stylingen inför våra stora dag ♡

Vi gifte oss på Elite stadshotell i Växjö, ett borgligt bröllop där vi hade både vigsel och festen uppe i deras festvåning. Tanken var att ha vigseln på Teleborg slott men då var man även tvungen att ha festen där vilket vi inte kände var rätt av olika anledningar. Så vi tog våra bröllopsbilder på teleborg slott samt first look vilket jag är så glad att vi gjorde idag. Vi har så otroligt många fina bilder och videos från bröllopet. Vi anlitade Linda Himsel som jag jobbat med flera gånger tidigare, så jag visste att hon är superduktig! Sen anlitade vi videografer från uphoto.se som gjorde en supervacker bröllopsfilm samt tog foton.

Första vi gjorde var att hyra en lokal och kontakta fotograf, sen dröjde det ganska länge innan vi tog tag i allt annat. Några månader innan bröllopet tog vi tag i detaljerna som dekorationer, musik, la upp ett schema, designade menyer och drinkbiljtetter osv.

Vi anlitade en dekorationsfirma från Göteborg som heter I nöd och lust, De dekorerar allt från stora persiska bröllop till mindre bröllop. De har ALLT och samarbetar med massa olika företag som florister, DJ:s, företag som hyr dukar osv, Så de fixade i stort sett allt angående dekorationer och ljussättning. Det blev helt magiskt och vi hade inte fått till det så fint utan dom.  Ni kan se bilder på dekorationerna längre ner. De satte upp rosa spotlights, en supervacker rosvägg, de höga guldiga vaserna var också helt underbara och blommorna är av deras florist Dijana som också är superduktig. Vi hyrde även de höga stolarna vid honnörsbordet, servettringar, tallriksunderlägg, bröllopsbåge osv.

Firman dekorerade allt på lördagen så vi såg allt färdigt först efter vigseln och jag litade helt på dom och att de skulle göra det så som vi önskade ♡

När det kommer till stylingen så fixade Sara Sethsson mitt hår och endel av mitt smink, superduktig och har jobbat med henne tidigare så där var inga tvivel att fråga henne. Jag började med att sminka mig själv och sen finslipade Sara mitt smink samt fixade mitt hår. Jag valde enkla öronhängen och armband då min klänning hade så mycket detaljer plus så hade jag en supervacker tiara som är från Proms & Weddings i malmö. Även klänningen är därifrån och är från märket Millanova – Sensuella.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
fitnessmom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.